123Zing methodiek

Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

123Zing methodiek

Met de 123ZING Muziekmethode kan iedere leerkracht structureel én met plezier muziekles geven in groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs. De muziekmethode biedt energieke videolessen, liedjes en interactieve opdrachten en leerlingen kunnen zelf muziek maken in de 123ZING Studio.

123ZING biedt veel lesmateriaal om met instrumenten aan de slag te gaan. Door de inzet van instrumenten kunnen leerlingen op eenvoudige en speelse wijze zelf muziek maken en wordt de methode optimaal benut.

Binnen de 123ZING muziekmethode wordt met name gewerkt met ritme-instrumenten en boomwhackers. Zo ontdekken leerlingen ritme, melodie, harmonie en akkoorden. Daarnaast biedt de methode ook materiaal om aan de slag te gaan met melodische instrumenten. Verder leren de leerlingen binnen de doorlopende leerlijn over een breed scala aan instrumenten uit de popmuziek, jazz, klassieke muziek en wereldmuziek.

Adams biedt een compleet pakket met alle benodigde muziek instrumenten aan om les te geven met deze methode, deze instrumenten zijn ook los te verkrijgen. Hieronder vindt u ook toevoegingen voor naast het lespakket.

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te optimaliseren.

Meer info