Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Waarom kiest u voor schoolinstrumenten.nl?

Muziek draagt op een unieke manier bij aan de ontwikkeling van kinderen – wetenschappelijk onderzoek toont dat keer op keer aan. Het bevordert bijvoorbeeld de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein. Daarom is muziekonderwijs op de basisschool zo belangrijk. Juist muziek legt een structurele basis voor empathie, sociale binding, kwaliteit van leven, creativiteit, luisteren naar elkaar en openstaan voor verschillen: onmisbare menselijke waarden in onze maatschappij. Muziek is overal, het is onderdeel van ons dagelijks leven. In de klas zorgt het voor een positief schoolklimaat, waarin leerlingen zich afstemmen op elkaar. Muziek in de klas is dus geen vrijblijvende keuze, maar noodzakelijk!

Schoolinstrumenten.nl is dé winkel voor kindvriendelijke muziekinstrumenten. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de gangbare lesmethoden in het basisonderwijs gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Schoolinstrumenten.nl is een onderdeel van Adams Musical Instruments, een van de meest toonaangevende bedrijven in de muziekinstrumentenindustrie. U bent bij ons verzekerd van deskundig advies en ons assortiment blinkt uit in een waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u specifieke wensen? Wij kijken en denken graag met u mee en vinden ins ons wereldwijde netwerk vrijwel altijd een oplossing voor wat u zoekt. Breng gerust eens een bezoek aan onze winkel in Ittervoort. U vindt hier naast de schoolinstrumenten het grootste aanbod blaasinstrumenten en slagwerk in de Benelux.

  • Kindvriendelijke kwaliteitsinstrumenten
  • Specialistische kennis in huis
  • Wereldwijd netwerk
  • Focus op prijs-kwaliteit
  • Onze adviseurs zijn muzikanten
  • Advies op maat

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.