Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Adams Musical Instruments

Adams Musical Instruments is een van de meest toonaangevende instrumentenbouwers ter wereld. Concertslagwerk en koperblaasinstrumenten van eigen makelij, vinden vanuit de thuisbasis in Ittervoort (NL) hun weg over de hele wereld. Via een netwerk van dealers en distributeurs, bedient het bedrijf muzikanten in meer dan 70 landen. Adams maakt gebruik van innovatieve productiemethoden, geavanceerde technologieën en de behoeften van de consument om kwalitatief hoogwaardige instrumenten te bouwen met de meest up-to-date kenmerken. Met eigen winkels en reparatie-ateliers in Nederland en België is Adams ook lokaal toonaangevend en bieden we een uniek totaalconcept voor blazers en slagwerkers.

Innovaties die belangrijk zijn voor muzikanten

Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1970, toen André Adams zich vanuit een schuurtje in de tuin van zijn ouders richtte op de ontwikkeling, verkoop en reparatie van muziekinstrumenten- zijn innovatie en een benadering waarbij de muzikant centraal staat belangrijke kernwaarden van ons bedrijf.

We zetten in op een nauwe samenwerking met musici en streven ernaar om nieuwe technologieën te ontwikkelen op het gebied van instrumentenbouw, evenals innovatieve en relevante productverbeteringen die echt een verschil maken voor onze klanten over de hele wereld. Wij noemen dit de Sound of Quality.

Wanneer we de twee pijlers muzikant en innovatie samenbrengen, ontstaat een aanbod dat aansluit bij wat muzikanten met diverse achtergronden echt willen en nodig hebben. Het zijn zinvolle innovaties die mensen helpen in hun vak of laten genieten van hun hobby. In combinatie met onze nuchtere werkwijze en ‘total-care-benadering’ ontstaat de mix die Adams van de concurrentie onderscheidt en ons als merk en bedrijf definieert.

Wij hopen ook voor u het verschil te kunnen maken: Experience the Sound of Quality.