Taal:
Adams Musical Instruments - Together in Music

Retour- & klachtenprocedure

Retourbeleid online aankopen:

Uiteraard heeft u bij online aankopen bij Adams Music Centre 14 dagen herroepingsrecht.

Tijdens deze 14 dagen heeft u de tijd om het product te testen en beoordelen zoals u dat ook in onze winkel zou kunnen doen, wel dient u voorzichtig met het product om te gaan en verpakkingsmateriaal te bewaren.

Als het product niet bevalt kunt u het retourneren in de originele verpakking en zonder gebruikerssporen of beschadigingen. Indien dit niet het geval is heeft Adams Music Centre het recht om het retour te weigeren of kosten in rekening te brengen.

Wanneer u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst bij ons te melden, dit kan door een e-mail of het ingevulde retourformulier te sturen naar [email protected] of te bellen naar +31-475-560700.

Vervolgens dient u het product inclusief het retourformulier zo snel mogelijk terug te sturen. Het product dient binnen 10 dagen vanaf de eerste dag na de melding bij Adams terug te zijn met een fysieke kopie van het retourformulier in de doos.

 De retourkosten voor het retourneren van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening.

Vervolgens zullen we uw retour in behandeling nemen en vervolgens het geld terugstorten, een ander product leveren of een andere oplossing aanbieden. Adams Music Centre gebruikt de bankrekeninggegevens welke u heeft doorgegeven bij het invullen van het retourformulier of via e-mail voor een eventuele terug storting van het bedrag.

Bovenstaande tekst is afgeleid uit onze Algemene Voorwaarden Online Aankopen, welke als rechtsgeldig document dient.

Voor meer informatie omtrent rechten en plichten raadpleeg dit document.   

Klachtenprocedure

1. Klacht indienen

U kunt uw klacht alleen schriftelijk indienen, omdat uw tekst dan het uitgangspunt is van de behandeling en niet een eventuele interpretatie van de klacht door een van onze medewerkers. Naast de melding per brief of per e-mail is er ook een mogelijkheid via het contactformulier op onze website uw klacht achter te laten. U ontvangt binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging.

2. Uw klacht wordt in behandeling genomen

De klacht wordt door de klantenservice in behandeling genomen, deze zal met u contact opnemen voor uw persoonlijke toelichting en eventueel contact op nemen met derde partijen die invloed hebben gehad op de geleverde producten of diensten.

3. Conclusie

Op basis van de verzamelde informatie wordt tot een conclusie gekomen. Indien de klacht (deels) gegrond is, wordt aangegeven welke verbeteracties of compensaties Adams Music Centre gaat ondernemen.


Omschrijving Grootte
Retourformulier Online Orders Nederlands 0,06 MB Download Bekijk